bila 3 menjadi 1 :)

:86:Assalamualaikum, Ya Akhi Wa Ukhti :86:


Mesti tertanya-tanya apa maksud tajuk entry aku pada kali ni? ok sebenarnya aku rasa teruja sangat bila nak share cerita ni dengan korang semua. Hari ni adalah hari yang paling bermakna bagi aku dan classmate sebab hari ni merupakan hari permulaan bagi semester 3 untuk batch kita orang. So kita orang semua rasa happy sangat bila dapat berkumpul semula selepas semester break hari tu. Aku rindu gila dekat dorang! serius memang riuh rendah floor kita orang sebab kita orang dah booking 3 rumah pada 1 blok, memang kita orang dah plan nak duduk sama-sama masa sem lepas. Adoyi mulut masing-masing toksah cakap masing-masing nak bertanding suara siapa lagi kuat, best-best aku suka sangat!

Aku suka sangat suasana macam ni, meriah sokmo. Takde la bosan and sunyi nanti. Cerita ni jugak turut di kongsi bersama salah seorang kawan aku iaitu pika, ni blog pika tujuan kita orang booking rumah dekat-dekat ni bukan apa sebab kita orang nak mengeratkan hubungan silatur'rahim sesama saudara seislam. Selain tu boleh buat group discussion. Insha-Allah target kita orang bagi sem ni adalah untuk dapatkan result yang lebih baik dari sem yang lepas! usaha tu kan tangga kejayaan.

4 comments:

nursyuhada said...

macam aku kenal jak ape yang ko maksud kan bila 3 menjadi satu..=)

Nur Syafiqah Yunus said...

yeah!!!!
suke sokmo!!!

LaDolceArisya.blogspot.com said...

nursyuhada --> haha 3 pintu rumah tu budak-budak yang 1 kelas dengan kita :)

LaDolceArisya.blogspot.com said...

nur syafiqah yunus --> tahu xpe.. nak2 lagi bila ko datang serbu rumah kita orang. adess, huhu =.=

 
Blogger design by Laila Itsuki