saya suka kucing!

:86:Assalamualaikum, Ya Akhi Wa Ukhti :86:






hello to all reader:face64:, hari ni aku just nak share entry ni dengan korang about kucing:119: meauw3x.. :c: hehe chumel sangat:r: btw aku suka sangat tengok teletah kucing sebab bagi aku kucing ni manja. dari aku kecik lagi family aku memang suka membela kucing tapi bila aku dah besar ni ma aku tak bagi bela sebab nanti tak ada orang yang nak jaga meauw3x, al-maklum lah masing-masing dah besar and semuanya buzy-buzy belako.. adess ~


enjoy with the pictures :-




ni pulak link video, dari facebook :-

p/s : semoga terhibur dengan entry kali ni, sekian:103:~

2 comments:

Ku Azhar said...

hehehe jtuh cinta kt ank kucing gak ka??

arisya said...

@Ku Azhar- haha dah lama dah suka kat anak kucing selain sugar glider ;)

 
Blogger design by Laila Itsuki