Tomyam for lunch!

:86:Assalamualaikum, Ya Akhi Wa Ukhti :86:



Pagi-pagi lagi aku dah bangun1 aku bangun awal sebab aku kena pergi ambik surat dekat admin. Lepas settel ambik surat tu aku mesej ma aku, aku suruh ma ambik surat tu.. Dah alang-alang ma nak datang aku pun pesan la bahan-bahan untuk buat tomyam. Lagi pon hari ni aku tak buzy coz aku takde kelas, so aku pon rasa macam rajin untuk masak hari ni.. 



Sejam lebih kemudian ma aku sampai hostel aku then dia bawakkan barang-barang dapur yang aku pesan. Then bila dah dapat barang-barang dapur tu, sue and kak wennie pon sebok prepare kan bahan untuk aku memasak. Godeh punya godeh akhirnya telur dadar dan tomyam seafood pon siap sedia..









2 comments:

irazaheera said...

wahh..masak ya cik kak. klu ko duk umah sewa dgn aku. mesti hari2 aku mamam tom yam. besh2. kat umah sewa aku nie. ada jawatan kosong sbg bibik nie. hehehe :)

LaDolceArisya.blogspot.com said...

hahaha xmau la jd bibik ko... :P

 
Blogger design by Laila Itsuki